Overbosch Communicatie

Case

http://www.overbosch.nl/lib/media/3878_file1.jpg
Het Erasmus MC wil het eerste technische UMC van Nederland worden. Een ambitie die de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde op het lijf is geschreven. Het thema voor het jaarverslag patiëntenzorg dat we voor hen maakten, komt voort uit die ambitie: mensen en techniek. De titel komt uit de visie van de afdeling. Hierin staat dat alle medewerkers koplopers zijn, van laborant tot wetenschapper, omdat de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde koploper is binnen Nederland én Europa.

http://www.overbosch.nl/lib/media/3878_file3.jpg http://www.overbosch.nl/lib/media/3878_file4.jpg
Primair doel voor Koplopers is het versterken van het wij-gevoel door medewerkers te laten zien dat ze belangrijk zijn. Een ander doel is de afdeling promoten bij interne verwijzers, decanen en toekomstige leerling laboranten. Maar natuurlijk ook de belangrijke positie belichten die de afdeling inneemt bij het vormen van het eerste technische UMC van Nederland. Het werd een jaarverslag op A5-formaat, makkelijk mee te nemen (bijvoorbeeld bij een open dag), met korte teksten die zo veel mogelijk vertellen, inhoudelijk en helder.

Wij schreven de teksten en bedachten samen met Elles Kruip van Sirene Ontwerpers het concept, zij maakte het ontwerp en de medisch fotografen van de afdeling Vincent Blinde, Steven Ensering en Frank van de Panne verzorgden de fotografie.

http://www.overbosch.nl/lib/media/3878_file5.jpg http://www.overbosch.nl/lib/media/3878_file6.jpg
Koplopers - Jaarverslag patiƫntenzorg
Erasmus MC - Radiologie & Nucleaire Geneeskunde
opdrachtgever
Erasmus MC - Radiologie & Nucleaire Geneeskunde

uitwerking idee, interviews en eindredactie
Overbosch Communicatie, Sirene Ontwerpers

fotografie
Vincent Blinde, Steven Ensering en Frank van de Panne

ontwerp
Sirene Ontwerpers

druk
Bestenzet Drukkerij

Meer cases

Zorg moet dichterbij - strategiespelKoplopers - Jaarverslag patiƫntenzorgKinderDelta 2personeelsblad van de afdeling RadiologieHavenbedrijf op tourneeOpstellen voor Opstelten

Overbosch Communicatie, Mathenesserdijk 414-j, 3026 GV Rotterdam, telefoon 010 476 16 99 / 06 19 56 40 92 / 06 49 97 28 79. Volledige contactgegevens...