En dan is het klaar. Tijd om te besluiten wat er allemaal meegaat naar het nieuwe onderkomen van Overbosch Communicatie. Tijd om verhuisdozen te vullen en afscheid te nemen van de Walhallalaan. Van vrijdag 23 december 2016 tot en met vrijdag 6 januari 2017 is OC gesloten, om kerst en nieuwjaar te vieren en om ons voor te bereiden op de verhuizing. Bel ons gerust mobiel als dat nodig is!

We wensen al onze lieve klanten en relaties een hele fijne tijd en een gezond nieuw jaar met veel inspiratie en mooie uitdagingen!

Tineke Overbosch

Scheiden doet lijden?

Ja. En nee. Ruim 21 jaar geleden nam ik spontaan ontslag en vestigde ik mij als freelance communicatieadviseur (meer daarover in de blog op www.overbosch.nl). Ik ben nog elke dag blij dat ik die stap destijds heb gezet. Inmiddels vormen we alweer jarenlang met z’n drieën Overbosch Communicatie en is het bureau niet meer weg te denken uit Rotterdam. Maar voor mij persoonlijk is er de afgelopen twee jaar veel veranderd en langzaam maar zeker waren er verschillende redenen om te besluiten me per 1 januari 2017 terug te trekken uit OC. Scheiden doet lijden… ja! Maar tegelijk ligt voor mij de toekomst nu weer open en die ziet er best spannend en avontuurlijk uit. Dus scheiden doet lijden… nee! De komende tijd blijf ik nog wel af en toe bijspringen en de klussen waaraan ik nu werk, maak ik natuurlijk af. Dat komt allemaal goed, daarop kan iedereen rekenen.
OC gaat door, maar ik zeg de klanten en de Kaap vaarwel - het was een genoegen om met en voor jullie te werken! 


Uitnodiging!

Natuurlijk wil ik graag afscheid nemen van iedereen met en voor wie ik de afgelopen jaren heb gewerkt. Daarom nodig ik al onze (oud-)klanten en relaties van harte uit om op vrijdag 20 januari a.s. tussen 16:00 en 18:00 uur een Kaapse borrel (of iets anders) met ons te drinken, de laatste op de Walhallalaan op Katendrecht. Dan proosten we op de toekomst!


Verhuizen en door!

Annette en Marije gaan onverstoorbaar door met Overbosch Communicatie. Dat doen ze met uitzicht op de Schie: ze hebben een nieuw kantoor gevonden in de Fabriek aan de Mathenesserdijk in Rotterdam. Vanaf 16 januari zijn ze hier te bereiken. De telefoonnummers en mailadressen veranderen niet.

Het nieuwe adres is:

Overbosch Communicatie
Mathenesserdijk 414j
3026 GV  Rotterdam

KvK-nummer en btw-nummer veranderen per 1 januari 2017. Zodra die nummers eind van dit jaar bekend zijn, staan ze op www.overbosch.nl. En begin volgend jaar sturen Marije en Annette vanuit de Fabriek een nieuwe uitgave van Letters met daarin hun eerste nieuws.


Letters...

... want daar houden we van bij OC. En van heel veel andere dingen. Chocoladetaarten, goed uitgewerkte communicatieconcepten, struinen over de Landtong, mooie ontwerpen, een prima cappuccino, gelikte fotografie, uitgekiende illustraties en alles wat verder bijdraagt aan een optimaal product voor onze klanten. Wij zijn Annette de Vries, Marije Huijssen en Tineke Overbosch. Tekstschrijvers en conceptdenkers bij Overbosch Communicatie in Rotterdam.

Letters verschijnt onregelmatig en niet vaker dan eens per maand. U ontvangt Letters omdat u een zakelijke of persoonlijke relatie hebt of had met Overbosch Communicatie. Kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is in onze Letters? Stuur hem dan gerust door!

Rotterdam, 22 december 2016