So this is Christmas...

infographic oc bladformuleKerstliedjes, cadeautjes onder de kerstboom, stressen over het kerstdiner en uiteindelijk heel gezellige kerstdagen - you name it. Wij hebben er zin in! Ons kantoor zag er gisteren uit als een bescheiden Santa-pakhuis. Van moppenscheurkalenders tot lichtgevende konijnen, kerstkransen en mandarijnen. En ja... toen alles was ingepakt, hebben we de kerstpresentjes niet bij jullie langsgebracht. We weten namelijk zo goed als zeker dat het jullie aan het eind van 2014 aan niets wezenlijks ontbreekt. En we weten heel erg zeker dat er hier op de Kaap kinderen rondlopen die het aan heel veel ontbreekt. Daarom hebben we het dit jaar anders aangepakt. Vanmorgen hebben we de vrijwilligers van het verdeelcentrum van de Voedselbank hier op Katendrecht verrast met een flinke taart en voor de kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank hebben we stapels cadeautjes achtergelaten. Fijne kerst!


Niet zo moeilijk!

taartreceptMaar helemaal niets voor onze lieve klanten kan natuurlijk niet. Daarom heeft Marije voor jullie het recept van haar speciale go-with-the-flow- en doe-niet-zo-ingewikkeld-taartrecept op papier gezet. Easy! Natuurlijk met veel chocolade, want leve de endorfine! En we weten zeker dat we daarin niet alleen staan. Als je toch bezig bent... misschien bak je er dan meteen wel twee. Een voor iemand in de buurt die wel wat chocolade kan gebruiken? Afijn, zie maar. Als jullie maar genieten van deze bijzondere tijd van het jaar! En lukt het niet met de taart, ben je niet zo’n bakker? Bel ons in het nieuwe jaar, dan bakken wij er een. Lekker bij een cappuccino of espresso aan de keukentafel op de Walhallalaan. Kunnen we gelijk even praten over 2015. Want dat wordt een geweldig jaar. We zien elkaar in 2015!

Klik op het plaatje als je het recept wilt bekijken. Wil je een print, ga dan naar overbosch.nl en volg de link in het bovenste nieuwsberichtje.


Vanuit de Kaap wensen we je veel plezier bij je tocht door het nieuwe jaar. Maak er een feest van!


Letters...

... want daar houden we van bij OC. En van heel veel andere dingen. Chocoladetaarten, goed uitgewerkte communicatieconcepten, struinen over de Landtong, mooie ontwerpen, een prima cappuccino, gelikte fotografie, uitgekiende illustraties en alles wat verder bijdraagt aan een optimaal product voor onze klanten. Wij zijn Annette de Vries, Marije Huijssen en Tineke Overbosch. Tekstschrijvers en conceptdenkers bij Overbosch Communicatie in RotterdamLetters verschijnt onregelmatig en niet vaker dan eens per maand. U ontvangt Letters omdat u een zakelijke of persoonlijke relatie hebt of had met Overbosch Communicatie. Kent u iemand die mogelijk geïnteresseerd is in onze Letters? Stuur hem dan gerust door!

Rotterdam, 19 december 2014